Historien bag Risskov ost


For nu at begynde med slutningen – jeg elsker ost!
Historien om mit første møde med osten går nogle år tilbage. Det var lidt en tilfældighed, men var vel nærmest det, man kan kalde kærlighed ved første blik.  Detailbranchen er ikke ny for mig. Jeg har tidligere solgt både tøj og delikatesser – men for et par år siden fik jeg muligheden for at arbejde med ost. Det var faktisk ved samme lejlighed, jeg mødte Harald – den anden halvdel af Risskov Ost. Han er lige så glad for ost som mig og ved alt, hvad der er værd at vide om alt lige fra Castello til specialoste, fra selv det mindste gårdmejeri. Tilbage til mit møde med osten. Ostens univers fascinerede mig hurtigt – der åbnede sig en helt ny verden for mig.

Ost er et rent skattekammer af smag og historie. Jeg har det lidt som andre har det juleaften, når jeg skal skære en ny ost op. Det er en ny oplevelse hver gang. Smagen er aldrig helt den samme, selvom det er nøjagtigt den samme ost.
Desværre kender alt for få til de mange fantastiske smagsoplevelser og historier, som osten gemmer på.  Det synes jeg er en skam. Derfor opstod idéen til Risskov Ost – en oste butik, hvor smagen er i fokus og hvor kunderne bliver inviteret ind i en lille ostelomme – en oase, hvor det hele oser af kærlighed til ost. Og selvfølgelig følger der en historie med hver ost, du køber hos os.